söndag 27 september 2009

The day after...

Dagen efter är man ju väldigt nöjd med sig själv för att man inte tog fler än två drinkar och åkte hem kl 12... Iaf jag för jag mår som en primadonna idag =) Hade en sjukt trevlig kväll i går med ett gäng pinglor. Maten var toppen drycken ännu mer toppen men sällskapet bäst. Vi började hemma hos Line och jag avslutade på Snaps men vad jag förstått drog några av girlsen vidare till Villige och om jag känner som rätt stannade dom nog där till 5!

Dagen idag bjuder inte på så vansinningt mycket tror jag såvida vi inte får nått flög och hittar på något projekt som vi ju är ganska duktiga på. Men idag tror jag nog att det mest blir soffhäng faktiskt.. Blir ett pass Zumba iaf. Har fått lånda Saras grejer nu när hon är i väg en vecka.

I morse ringde Elisia till mig och frågade om hon fick komma till mit dagis på torsdag och hälsa på.. Jag sa självklart jaaaa men innan jag hunnit prata klart hade hon redan hoppat i poolen igen! Hon huserar tydligen i den hela dagarna.. Hennes mamma och pappa är inte lika förtjusta då det tydligen är väldigt kallt i vattnet. Men men... vad gör man inte för dom små!

Näpp nu blir den en dusch för mig.. Nu kom jag förresten på ett projekt.. Lägga om köksgolvet, hoppas jag får med mig T på det bara, tror du det??!! =)

Kraaaam

2 kommentarer:

Becca sa...

Nästa gång Maria ringer så fråga om hon är intresserad av Nike Club KOnvent i Linköping på lördag! Är pepp på att åka dit men har ingen som vill följa med.. Det är ett dans/tränings konvent med 5 olika dansinspererade klasser!

Karin sa...

Förresten... smsa henne! Det ör nog enklast så..