tisdag 29 september 2009

Schysst tisdag trots en tunga som håller på att ramla av,,,

...nja kanske inte riktigt så allvarligt men jag har så sjuuukt ont då det uppstått blåsor UNDER min tunga! Det gör ont när jag, äter, andas, inte andas och bara råkar röra på tungan. Förhppningsvis återgår min tunga snart till normal igen... Det välkomnas dock snabbare än vad Vårdguiden informerar om.

Trots denna missär (jag vet, barnen svälter i Afrika) har jag haft en riktigt bra dag! Det har varit snorkallt och mina tjockaste vintervantar kom till användning men det övervägde när jag sedan hade en riktigt bra em. Fixade ihop en Matteverksta' för barnen som irrade runt i lokalerna och letade geometriska figurer som tokiga. Av detta gjorde vi sen ett stapeldiagram för att se vilka figurer vi hittade flest av.. Jag tyckte det var kul och likaså barnen! Kollegorna pryder som vanligt min vardag och jag är glad att jag har ett jobb som innehåller så mycket skratt och glädje och att sedan under 8 h per dag få hänga med alla dessa små glädjespridare är ju grymt! Det rymms så otroligt mycket kärlek innanför våra väggar på förskolan och vi måste ju ha världens bästa jobb =)

Skippade afrodansen (idag med) och åkte hem istället. Kändes skönt att E var lika osugen som jag att sticka till gymmet.. Men snaaart så =) Vi båda brottas ju med diverse krämpor vi behöver bli av med först.. Visst då E? Fast för sjuka för att ta ett glas vin eller två, eller varför inte en hel dunk, är vi INTE... Får kanske ihop nått på fredag med hopp om att Å är frisk då för henne vill vi inte vara utan!

Nu ska jag kramas lite med T som snart åker iväg och spelar innebandy. Själv överväger jag att eventuellt kanske köra ett pass Zumba men en stund på spikmattan och sen raka vägen i säng låter just nu som en ännu vackrare melodi i mina öron. Börjar dessutom tidigt i morgon.. Ja ni hör ju säker själva vilket alternativ det blir.

Ha det gott.. Kanske vi hörs mer i kväll!

Du min vän! Jag tänker på dig hela tiden och skickar alla kramar och all värme. Love you!

2 kommentarer:

A sa...

Goa, goa K...Kändes som om kramarna var till mig?! De kommer i retur till dig från mig...de största såklart! Tack för att DU finns...

K sa...

Dom var såklart till dig! Å jag tackar så mycket för dom jag fick tillbaka... Dom värmer verkligen en iskall morgon som denna!