torsdag 1 oktober 2009

Det obligatoriska tax-freegodiset!


Soffan, godis å Inlåst!

Jag tittar alltså på Inlåst å fick precis en underbar programidé! Dom kanske skulle ta å låsa in Äna Änka i en cell en vecka å rena hennes själ! Jag tror att det skulle göra henne gott!

Skulle lägga in bilder i dag men upptäckte att Fredrik lämnat minneskortet i mina föräldrars dator så det får bli i morrn i stället! Dom är så fina mina tjejer...plusminus en å annan blåtira!

Men summan av kardemumman efter den här veckan är att visst är det skönt att inte vara hemma å slippa bry sig om en massa men nästa gång ska jag kolla upp hotellet...eller botellet som Elisia säger...lite mer noggrannt!

Jag anser att man inte kan ge sig själv en fyra-stjärnig stämpel bara för att man har en häftig poolbar, leende personal å hissar! Ett gäng dammsugare å några ton insektsmedel skulle eventuellt höja dom till i mina ögon tre stjärnor! Ett fyra-stjärnigt hotell har inte kackerlackor i brödkorgen! Å fajn att man inte serverar färsk frukt vid poolbaren men skriv då inte det på hemsidan!

Det skapar irritation!

Å nä, det var inte bara jag som reagerade! Ja, Fredrik...du kan kalla mig bitter men okej, vi tar en husvagnssemester med en sån där liten söt sak så ser vi hur roligt du tycker att det är egentligen!

Mmhm!

2 kommentarer:

F sa...

Jag skulle fixa det på egen hand men att bo i en husvagn med dig och höra klagomålen fixar jag inte=)

Anonym sa...

sa du grattis till ragge?