söndag 18 oktober 2009

Varför?



Jag brer ganska många smörgåsar på mitt jobb å jag kan inte sluta att undra varför man väljer att köpa bregott! Det är verkligen stenhårt å går inte att bre ut! Mackan går sönder å smöret hamnar i klumpar! Hur gott kan det vara?


Ge mig en förklaring så att jag slipper fundera...snälla!!


Sitter på Malmvägen å väntar på mat! Jag jobbade till tolv å är nu ledig fram till fyra för att fortsätta kvällen på jobbet! Lite tråkigt kan tyckas men det blir många timmar å många pengar! Å sååååå jobbigt/tråkigt jobb har jag inte!


Nu ska jag myspysa med bästa systrarna i stan!!

Jäääääej!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är väl smör man ska ha på mackan, inte något annat kemiskt skit =) / Therese

Maria sa...

Men milda är väl inte så fasligt konstgjort? Eller?

F sa...

äter en bregottmacka på jobbet nu. godaste!