Jag brer ganska många smörgåsar på mitt jobb å jag kan inte sluta att undra varför man väljer att köpa bregott! Det är verkligen stenhårt å går inte att bre ut! Mackan går sönder å smöret hamnar i klumpar! Hur gott kan det vara?
Ge mig en förklaring så att jag slipper fundera...snälla!!
Sitter på Malmvägen å väntar på mat! Jag jobbade till tolv å är nu ledig fram till fyra för att fortsätta kvällen på jobbet! Lite tråkigt kan tyckas men det blir många timmar å många pengar! Å sååååå jobbigt/tråkigt jobb har jag inte!
Nu ska jag myspysa med bästa systrarna i stan!!
Jäääääej!
3 kommentarer:
Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är väl smör man ska ha på mackan, inte något annat kemiskt skit =) / Therese
Men milda är väl inte så fasligt konstgjort? Eller?
äter en bregottmacka på jobbet nu. godaste!
Skicka en kommentar