onsdag 22 juni 2011

När livet tar en annan vändning!

Det är ett faktum och alla rykten...som alltid börjar florera i en småstad som denna...stämmer antagligen.

För två veckor sedan tog jag och Fredrik det gemensamma beslutet att vi skulle separera! Ett tungt beslut fast samtidigt det enda rätta! Ingen av oss har mått bra på länge och vi har fått lov att inse att det för att vi ska må bra...vilket självklart till största del leder till att barnen mår bra...så får vi gå skilda vägar!

Efter några turer så har jag hittat en lägenhet och skulle egentligen fått nycklarna första juli men efter att dom byggt klart den redan i fredags så började flyttlassen gå i måndags!
Ikea besöktes i går och nu finns allt för att jag och tjejerna ska kunna bo där...det ska bara skruvas ihop först så det är bara att sikta in sig på nästa vecka!

Som den fantastiska person som Fredrik fortfarande är, har varit och alltid kommer att vara hade jag hans hjälp både på ikea i går och med skruvandet! Jag är lyckligt lottat och framför allt är mina barn lyckligt lottade som inte behöver genomgå en otäck separation men hemska ord och hat!

Min största fasa i hela denna apparat var just att berätta för barnen men i måndags hängde dom på till lägenheten och Elisia är uppöver öronen förtjust och tycker inte att det är ett dugg konstigt! Att hon sedan får en ascool våningssäng att sova i när hon är hos mig kanske var en liiiiiten muta men hon blev glad!

Vi var rörande överens om att även om det känns tungt för oss vuxna så ska inte barnen få känna av det utan dom ska få ta det här som en lätt och rolig grej för att förhindra att även dom ska känna sorg och även skuld! Väldigt lättande att det gick så pass bra i alla fall!

Så i dag tar jag med mig tjejerna igen...om Linny behagar vakna nångång...och fortsätter skruvandet!

Tack för er omtanke i form kommentarer...i alla fall ni som visar respekt!
Det värmer!


Ett tillägg: Eftersom det mest naturliga i allas ögon verkar vara att man aldrig kan leva ensam så har jag hört att frågan: Har hon träffat nån ny? dykt upp flera gånger men svaret är nej!

Man kan faktiskt separera utan att andra är inblandade vilket jag tycker känns som en ärligare separation! Jag och Fredrik har lyssnat på våra egna känslor utan inblandning av någon annan part!

7 kommentarer:

Maria sa...

Kram!

Syster Sara sa...

Snart får vi kramas <3

Olof sa...

Ni är bäst! Glöm inte de!

Anonym sa...

HUR kan två stycken klicka i "Ha ha ha ha ha!"??????????? Idioter

Anonym sa...

Huvudsaken är ju att ni båda mår bra, sen att de ska snackas en massa är ju typisk människan som aldrig kan låta någon vara lycklig. Kram till dig Maria!

Anonym sa...

Kram till både dig och Fredrik en skilsmässa är alltid ett misslyckande och den blir inte lättare av att folk snackar..men thats life kram iaf till er BÅDA

Anonym sa...

Är i samma situation själv och blir sjukt trött på att det ska snackas så mycket, man kan faktist separera utan att det är andra personer inblandade. Tror dessutom att det blir mycket bättre för barnen då! Lycka till med allt!