tisdag 5 juli 2011

Har du tänkt att börja träna?

Jag rekommenderar Kettlebells!

Kettlebells går ut på att svinga runt ett klot stort som ett bowlingklot ungefär fast med ett handtag! Man svingar, lyfter och pressar klotet i olika riktningar och positioner och tränar precis varenda millimeter av kroppen!

Arena har två olika Kettlepass på schemat! Ett med Stefan som kör ett rent styrkepass och sen ett med Vickan som kör både styrka och sjuuuuk fys.träning! Kroppens förbränning pågår i 48 timmar efter ett av hennes pass...på riktigt! Det är ganska galet men ett sjukt värt pass!

Båda passen är "bara" 45 minuter långa men det är vad som behövs!

Det som är bra med dom här passen är att du alltid kan anpassa träningen efter din egen förmåga! Du väljer den vikt du klarar av och det går alltid att anpassa övningarna om du har nån plåga nånstans!

Kettle is the shit helt enkelt!

Sen tycker jag att det är roligt att gå på pass där man ser en förbättring hos sig själv! Jag har tillexempel gått upp till ett tyngre klot vid vissa övningar och det gör ju att man känner sig ännu bättre!!

Men nu är det dusch som gäller!!

Sov så gott!

6 kommentarer:

malle. sa...

Kettlebells är verkligen the shit! Fy fan vad kul det är! Jag predikar det varje gång jag snackar träning! Jag längtar efter att få köra på igen bara den här envisa jävla förkylningen kunde ge med sig!

Jag! sa...

Eller hur! Visst kan andra pass också vara roliga men jag tror inget annat pass ger så mycket som ett Kettlepass! Plus att man känner sig jävligt mycket starkare på en gång bara för att man gör en prestation!!

Bliii friiisk!!

Syster Sara sa...

Du är såååå duktig. Jag vill åxå!!

Jag! sa...

Puss på dig!!!

Puh sa...

Ojdå jag trodde först att det va din navel

Jag! sa...

Ha ha ha! Tack för den!!! :)