lördag 30 juli 2011

Ja men så där ja!

Det kom nyss till min vetskap att mitt sexliv...eller bristen på sexliv...tydligen är hetaste flugan på stan!

Jag finner detta ganska intressant!

För det första, när på denna jord blev någon annans sexliv så jävla intressant? Okej, om man hänger i gäng och diskuterar olika formationer och byter tips och trix men jag skulle aldrig känna mig bekväm nog...eller nej, beror nog på att jag fullständigt skiter i vem fan som ligger med vem...skulle i alla fall inte diskutera saken med icke berörda parter!

För det andra så kan man ju fundera just vad det är som ändå gör detta till ett intressant ämne!
Är det för att folk är i chock över att någon ens frivilligt utan att ha lovat i nöd och lust skulle tänka tanken att ens ta på en ful, halvfet tvåbarnsmorsa? Eller är det i förhoppning att få reda på nått sluskigt...eller varför inte forma en schysst story...som skadar folk i andra och tredje led och sedan kunna gotta sig i andras bedrövelse?

Jag skrattar lite lätt och känner mig inte det minsta berörd i ryggen för jag vet vem jag är, vad jag gör och varför jag gör saker!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den här stan slutar ju aldrig att förvåna en! Det värsta eller ibland det bästa är att folk pratar om saker men själv inte ens visste om sig själv! Och börjar folk snacka ihop storys om andras privat/sexliv är det ju tydligen någon brist i deras! Kram & skit i dom! Dom är bergis avis på dig för att du är en hot mama & kanske ser dig som en konkurrent på marknaden! :D

Jag! sa...

Ha ha ha! Ja, så kanske det är...även fast jag har svårt att tro det!:)