tisdag 19 juli 2011

What else to do!

Jag har lite svårt att veta vad jag ska ta mig till med all ledig tid så i dg blev det återigen ett hurtbullehäng med BeccaBäst! Det varade bara i fyra timmar tills jag insåg att jag kanske ska göra lite nytta under dagen!

Dagens nytta blev att handla, byta om till träningskläder och snart ska jag åka över till kidsen och Fredrik och bli bjuden på mat innan jag ska iväg och träna!

Skulle egentligen ut och sprungit på förmiddagen men gårdagens viktökning på Kettlepasset kändes i morse så jag passade på det och laddar inför Vickans pass i kväll i stället och då behövs varenda kraft man har! Jobbigare pass får man leta efter men så jävla värt! Funderar på om jag vågar köra på 12 kilo i kväll också! Det är ju två helt olika pass men va fan...försöka går ju alltid! Funkar det inte så får jag väl gå ner i stället fast jag gillar Stefans tips, att i stället för att gå ner till 8 kilo så går man upp till 16 kilo när det börjar bli tungt så blir 12 kilo genast lättare sen när du går tillbaka och helt plötsligt så orkat man 12 kilo i alla fall! Snacka om att lura psyket!

Oj oj, nu är det mycket tjat om kilon hit och dit men men, just nu är det inte så mycket annat som kretsar i min lilla värld! Barnen och träningen ligger helt och hållet i min fokus och det är ju ännu roligare när det ger resultat...både i centimeter, kroppsliga kilon som försvunnit och kilon på passen som man kan öka på!

Klart det är roligt att man går ner i vikt men det är ännu roligare att känna att man blir starkare och där med ökar självförtroendet och just nu är mitt psyke starkare än någonsin!

Jag börjar bli bäst...och den känslan var det längesen jag hade!

1 kommentar:

Becca sa...

Jamen visst blev det. Luftigt som sjutton!:)